Vorige pagina

Govert van SandwijkGovert van Sandwijk

Partner

 
Why
Ik onderschrijf volledig ons credo dat mensen het verschil maken. Daarom help ik leiders leiden met visie en compassie en help ik medewerkers initiatief nemen vanuit eigenaarschap en kracht. Ik geloof dat de problemen waar organisaties mee kampen alleen fundamenteel kunnen worden opgelost als dit in samenhang en onderlinge verbinding gebeurt. Dus de blik gericht op het geheel in zijn context en niet alleen op de losse onderdelen. Dit is wat voor mij echte duurzaamheid inhoudt.

How
Vanuit deze stellige overtuiging help ik organisaties en mensen in organisaties hun potentieel aan te boren en ten volste te benutten. Hoe ik dit doe? Door altijd te luisteren naar wat er echt speelt en altijd te doen wat nodig is.

What
Ik ontwikkel talenten, versterk leiderschap en verbeter performance. Als consultant, trainer, facilitator, coach en ondernemer.

Email: govert@timetogrowglobal.com

Laat uw situatie zich niet in een hokje plaatsen?
Stel uw vraag en wij nemen graag contact met u op!

Stel uw vraag hier

Neem ook eens een kijkje op onze partner websites

  

We are convinced, and strongly believe that people make the difference. The difference between failure and winning, between wandering and growing…  

Learn More